Creative Academy je večerná škola, kde ti ako študentovi ponúkame komplexné vedomosti a mentorovanie v témach marketingu a reklamy. Po úspešnom prvom a druhom ročníku v Košiciach, kde sme mali 30 študentov a 16 mentorov, sme sa rozhodli pokračovať. Tretí ročník otvoríme 21. októbra a potrvá do 11. decembra 2019. Prídeš sa s nami vzdelávať?


Ponúkame ti dva mesiace interaktívneho a zážitkového vzdelávania, kde sme spojili sily s lokálnymi marketérmi, ktorí pôsobia v tejto sfére dlhé roky. Na čo dbáme? Na aktuálne poznatky priamo z praxe, ktoré môžeš ihneď aplikovať pre svoje biznisové potreby. A ak máš akýkoľvek problém, môžeš ho u nás aj rozdiskutovať.


PREČO BY SI TO MAL SKÚSIŤ?


Prednášky sú skvelo poskladané rôznymi smermi, čo mi otvorilo ďalšie možnosti k rastu a ešte úspešnejšiemu podnikaniu. Možnosť interaktívne konzultovať na hodinách a tiež dobre pripravené prednášky mi doplnili medzery a tiež rozšírili rozhľad. Určite odporúčam nielen začínajúcim marketérom, ale aj e-shopistom.

Slávka, inspio.sk


Kedysi u nás na univerzite v Žiline kolovala hláška, že najťažšie na PeDas-e (fakulta) je otvoriť starobylé dvere na budove Áčka. Dnes sa história opakuje, pretože najťažšie na prvej košickej kreatívke je otvoriť zasekávajúce sa dvere do Teledomu. Dvakrát týždenne si po večeroch prišiel na chuť každý – niekedy viac majitelia kamenných prevádzok, inokedy e-shopisti. Vždy aktuálne témy, nadupaní lektori či dynamické prezentácie. Niet nad horúce hinty z praxe. Sú na nezaplatenie. A sú v cene. Vrelo odporúčam.

Steve, kumran.sk


Dlho som hľadala školu, ktorá by bola flexibilná. Mám doma troch krpcov a okrem iného rozbieham aj vlastnú značku. Niekedy je to logisticky veľmi náročné zvládnuť. Veľkým benefitom ale je, že máme prístup k online prednáškam. Nič mi neuniklo a aj naše rozhovory vo firme sme tak posunuli na inú úroveň. A hoci som veľa vecí teoreticky poznala, vďaka mentorom som ich posunula aj do praxe. Určite by som si to zopakovala znovu.

Paťka, grownapps.io


AKO TO CELÉ PREBIEHA?

Stretávať sa budeme od 14. októbra do 11. decembra a to dvakrát do týždňa. Osvedčil sa nám pondelok a streda v čase od 19.00 do 21.00 hod. Miesto konania bude pravdepodobne opäť v Teledome, ale to ešte upresníme. Od smädu máme pre teba prichystaný catering (vodu, kávu, čaj). A čo sa stane, ak ti akýkoľvek termín nebude vyhovovať alebo ochorieš? Čo ak si budeš chcieť niektoré témy zopakovať? Okrem osobných stretnutí získavaš online prístup k databáze videí z prednášok, ku ktorým sa môžeš kedykoľvek vrátiť.


O ČOM SA BUDEŠ UČIŤ?

O marketingu a reklame. O všetkom, čo s touto témou súvisí a tiež o veciach, na ktoré sa budeš pýtať. Hlavné oblasti, ktorým sa venujeme sú: biznis marketingová stratégia, branding, značka zamestnávateľa, web a dizajn, SEO, sociálne siete, obsahová stratégia, komunikačné zručnosti, PR a krízová komunikácia, behaviorálny marketing, influencer marketing, copywriting a ideamaking, kreativita naživo, vedenie marketingového tímu, či ako organizovať akcie a podujatia. Sme však stále flexibilní a obsah prispôsobujeme požiadavkám študentov. Takže, ak máš záujem o niečo konkrétne, napíš a skúsime to pre teba zabezpečiť.


Do portfólia v treťom ročníku pribudnú témy ako predaj, brandingová aktivácia (BTL aktivity), prezentačné zručnosti, sebaklamy v marektingu a úspešné budovanie komunity.


KTO SÚ TVOJI MENTORI?

Naši mentori sú lokálni, primárne z východu Slovenska. Ide nám totiž o to, že práve títo ľudia majú do detailu nacítený marketing v našom regióne. Prečo? Je totiž rozdiel, či robíš marketing a kampane pre firmu, kde máš ,,nekonečný” budget a kde potrebuješ hospodáriť s každým eurom a to veľmi zodpovedne. S kým sa v Košiciach po večeroch stretneš?


Marek Gurega (Creative Academy), Olívia Hurbanová (Olinclusive), Peter Šoltés (Promiseo), Richard Sokol (Ogilvy), Miroslava Korytková a Jana Beerová (Lemur), Marek Lavčák (Deutsche Telekom AG), Andrea Michajlová (Promiseo), Samuel Biroš (Promiseo), Juliana Antožyová (Influencer), Lukáš Kozel (Brandetta), Lívia Gaľová (T-Systems). A ďalší, ktorých si môžeš vybrať aj ty sám, stačí nám napísať.


PRE KOHO JE ŠKOLA URČENÁ?

Študovali u náš ľudia z rôznych oblastí – neziskového sektoru, gastra, reklamky. Boli to ľudia, ktorí majú vlastný biznis od kaderníctva, predajne áut, kníhkupectva, IT firmy, kvetinárstva, po firmu, v ktorej predávajú dekorácie a obrazy na stenu. Mamičky, oteckovia, muži, ženy. Nerobíme rozdiely a vždy sa snažíme výjsť v ústrety.


V Košiciach máme tri cieľové skupiny. Prvou sú zamestnanci (nielen) marketingu a ľudia, ktorí chcú získať komplexné vedomosti a zručnosti z marketingu a reklamy, pričom ich môžu uplatniť vo svojej práci. Druhou skupinou sú malí a strední podnikatelia, ktorí marketing riešia vo vlastnej réžii a radi by získali ucelený pohľad na biznis, marketing a predaj. Do tretice sme otvorení aj ľuďom, ktorí hľadajú cestu pre svoj kreatívny reštart alebo si chcú rozšíriť obzory.


AKÁ JE CENA CELÉHO KURZU?

Cena za celý dvojmesačný kurz, ktorý obsahuje 18 prednášok na rôzne témy z marketingu a reklamy od 20 mentorov, zároveň zahŕňa catering (voda, káva a čaj) počas prednášky a úvodný darčekový balíček, je 699 eur.


AK IDEŠ DO TOHO, TAK POTOM…

… je dobrou správou, že už berieme prihlášky. Stačí ich vyplniť presne na tomto linku. Pre veľký záujem otvoríme aj tentokrát s miestami pre 20 študentov. Skús to svoje miesto nezmeškať.
Kreativite zdar a dúfam, že sa čoskoro vidíme!

Marek, zakladateľ Creative Academy

Kurz Creative Academy 2019

Termín: od 3.10.2020

Cena: 390€

Prihlásiť sa

Made by

© 2019 creativeacademy.sk, All rights reserved.